Opvarmnings- og kølesystemer - Hvad du burde realisere varmepumper

Mange hjem er udstyret med bosch varmepumpe som deres varme- og kølesystem. Varmepumper fungerer godt ved de fleste temperaturer; dog under ekstreme temperaturer giver de ikke det forventede komfortniveau. det efterfølgende er nogle drifts- og vedligeholdelsestips, der hjælper dig med at indstille realistiske forventninger til varmepumper og til at tage sig af systemet med maksimal energieffektivitet og driftseffektivitet.

Varmepumper absorberer varme fra ét sted og overfører det til et andet. I air con-tilstand absorberer de varme indefra i huset og overfører det ud. I opvarmningsmetoden absorberer de varme udefra og overfører den ind. Denne proces fungerer, når overfladetemperaturen er mellem ca. 40 og 95 grader F. Det er sværere for systemet at tage sig af behagelige indvendige temperaturer, når overfladetemperaturen er uden for dette interval. Ældre systemer og dårligt vedligeholdte systemer kan have et snævrere temperaturområde uden for, inden for hvilket de vil opretholde behagelige indvendige temperaturer.

Varmepumper, som alle varme- og kølesystemer, skal have den rette størrelse til huset. en standard misforståelse om varmepumper er, at et større system normalt er bedre; faktisk overlarge er dårligt. Et apparat, der er for stort, kører muligvis ikke længe nok i air-con-tilstand til effektivt at fjerne fugt fra luften. dette vil skabe problemer med fugtregulering, som vil bidrage til skimmelvækst. Et apparat er mindre energieffektivt, når det begynder at fungere og når ikke fuld energieffektivitet i flere minutter. Et apparat, der kører i korte perioder, koster mere at køre og skal have en kortere brugstid.

Varmepumper er mindre effektive i vejret. det er ofte derfor, de er mindre almindelige i nordlige områder. Når overfladetemperaturen falder til under ca. 40 grader F. er et apparat muligvis ikke klar til at hæve den indvendige temperatur til et cushy niveau. Varmepumper i køligere omgivelser er udstyret med hjælpevarmeelementer. Disse elementer ser ud og virker meget lig de ledninger, der lyser rødt under en brødrister. Ligesom deres fætre under en brødrister, giver disse elementer ekstra varme for at hjælpe med at bringe temperaturen inden i til et traditionelt niveau. Fordi det er svært at forstå, om disse elementer fungerer ordentligt, bør du lade dem teste som en del af normal systemvedligeholdelse.


Et apparat skal opretholde en cushy indetemperatur. Den internationale opvarmningspræstationsstandard (International Residential Code (IRC)) kræver, at systemet opretholder en temperatur inden for hjemmet på mindst 68 grader F. IRC har ingen præstationsstandard til køling. National Association of Home Builders (NAHB) opvarmningspræstationsstandard er 70 grader F. og derfor er kølestandarden 78 grader F. eller 15 grader C. under en udetemperatur på 95 grader F. Stater og byer kan have forskellige standarder . Ydelsesgraden Celsius måles normalt nær midten af ​​rummet og ca. 5 meter over jorden.

IRC- og NAHB-standarderne er ikke klare over temperaturafvigelser mellem områder i hjemmet, men det er rimeligt at forvente, at temperaturen i hvert område er tæt på temperaturen ved termostaten. Nogle temperaturvariationer mellem områder er almindelige og uundgåelige. det er rimeligt at tillade en eller to grader temperaturvariation mellem områder.

At betjene et apparat er analogt med betjening af ethvert HVAC-system med tvungen luft. I de fleste tilfælde er de anbefalede termostatindstillinger for varmepumper 68 grader F. om vinteren og 78 om sommeren. Disse indstillinger giver energieffektiv drift til rimelige komfortniveauer.

Brug af tilbageslagstermostater anbefales normalt ikke til varmepumper, især ikke i varmefunktion. Varmepumper er ofte designet således, at der i opvarmningstilstand, hvis der er en forskel på ca. 3 eller flere grader mellem indstillingen af ​​termostaten og den indvendige lufttemperatur, aktiveres hjælpevarmeelementerne. Varmeelementerne er meget dyrere at køre end selve varmepumpen, derfor bør brugen af ​​varmestrimlerne undgås.

Vedligeholdelse af varmepumpe starter med regelmæssig udskiftning af filter. Hvis du vælger engangsfiltre, skal du bruge den billige blå eller hvide glasfibernettetype. De dyrere foldede papirfiltre kan begrænse luftstrømmen inden i systemet, hvilket får det til at arbejde længere. Skift disse filtre månedligt.

Hvis du har et adgangsrør inden for kondensvandafløbsledningen ved luftbehandleren, skal du hælde ca. ½ kop blegemiddel i vejen, når du skifter filter. dette kan hjælpe med at holde vejen ren og mindske udsigten til tilstopning og tvang vand ind i dit hjem. Hvis du ikke har et adgangsrør, skal du overveje at have en installeret på en efterfølgende tur

For mere information: -nordjysk lift

varmtvandsbeholder

vandrør

danfoss ally

Comments

Popular posts from this blog

4 MUST-HAVE-KLEIDUNGSSTÜCKE, DIE JEDE FRAU BESITZEN MUSS 

What Is Bitcoin and Its Characteristics?

Smaller than usual Computers: The New Standard of High Performance Machines for Everyone